Hoe werkt het?

Het kopen van je eerste huis is een bijzondere gebeurtenis. In veel gevallen heb je voor het aanschaffen van de woning een hypotheek nodig. Tijdens het afsluiten van de hypotheek moet je veel keuzes maken.

Bijvoorbeeld welke hypotheekvorm wil je en voor hoeveel jaar wil je de rente vastzetten? Maar alles begint met de eerste keuze: sluit je de hypotheek zelf af of wil je full service hypotheekadvies?

 

Zelf afsluiten 

Full service hypotheekadvies

Jouw situatie    
Starter met intentieverklaring of vast contract     
Ondernemer, zzp’er of freelancer  
Doorstromer op de woningmarkt  
Oversluiter op de woningmarkt  
     
Wil je...    
… veel zelf regelen?  ✓ 
… uitgebreid advies? -  ✓  

… telefonische ondersteuning hypotheekcoach

 ✓ 

… tijdelijke beschikking over gratis koopcoach*

 ✓    ✓  
     
Kosten Vanaf € 975,-  Vanaf € 1799,- 

* Van plan om een huis te kopen? Leuk, maar ook lastig. Want waar moet je allemaal aan denken? En hoe weet je of je het goed doet? Om al jouw vragen te beantwoorden, is er nu de persoonlijke koopcoach van Vereniging Eigen Huis. De koopcoach begeleidt je persoonlijk bij de aankoop van een bestaand huis en geeft onafhankelijk en betrouwbaar advies. Je hebt snel en persoonlijk contact via WhatsApp, e-mail en telefoon. Normaal tarief € 99,- per jaar.

Zelf je hypotheek afsluiten?

Ben jij een starter op de woningmarkt en heb je al research gedaan aan welke eisen een hypotheek voor jou moet voldoen?

Dan kan het uitkomst bieden om zelf je hypotheek af te sluitenJij doet zelf het meeste werk en krijgt op afstand ondersteuning van jouw persoonlijke hypotheekcoach. 

Interesse om zelf je hypotheek af te sluiten? Een hypotheekcoach kan contact met je opnemen.
Contact met
Hypotheekcoach

 

Full service hypotheekadvies

Wil je graag persoonlijke begeleiding bij het regelen van je eerste huis? Kies dan voor full service hypotheekadvies. Een onafhankelijk hypotheekadviseur ontzorgt je tijdens het hele proces. Jij hoeft alleen op gezette tijden de juiste stukken aan te leveren.

Full service hypotheekadvies is ook de beste keuze voor doorstromers, oversluiters, ondernemers, zzp’ers en freelancers.

Hulp bij nodig bij afsluiten?

Bel voor gratis hypotheekhulp

Bereken mijn hypotheek

Liever een adviesgesprek?

Bel voor een hypotheekadviesgesprek