Over ons

Voor starters wordt het steeds eenvoudiger om online een hypotheek af te sluiten. Hypotheekaanbieders bieden steeds vaker standaardproducten en dankzij online klantportalen kun je zorgen dat jouw documenten snel en veilig op de juiste plaats terecht komen.

Wij ondersteunen deze ontwikkeling graag door starters met een vast contract of intentieverklaring de mogelijkheid te bieden zelf online een hypotheek af te sluiten.

Toch blijven hypotheken een complex product. Starters die bij Hyp365 een hypotheek afsluiten, profiteren van de kennis van een specialist die op afstand meekijkt. Hyp365 is een onderdeel van Eigen Huis Hypotheekadvies bv. De Hypotheekcoach van Vereniging Eigen Huis bewaakt de voortgang van je hypotheekaanvraag. 

Eigen Huis Hypotheekadvies

Wanneer je geen starter in loondienst bent, is het afsluiten van een hypotheek vaak een stuk ingewikkelder. In dat geval biedt ons full service hypotheekadvies uitkomst. En ook als je ZZP-er, doorstromer of oversluiter bent, komt er bij een hypotheekaanvraag meer kijken. Dan helpen de hypotheekadviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies je graag verder.

Hyp365 is een onderdeel van Eigen Huis Hypotheekadvies bv. De hypotheekadviezen worden daarom verzorgd door de onafhankelijke adviseurs van Vereniging Eigen Huis. Ze geven advies over je financiële mogelijkheden en helpen met je hypotheekaanvraag tot en met het passeren bij de notaris.

Hulp bij nodig bij afsluiten?

Bel voor gratis hypotheekhulp

Bereken mijn hypotheek

Liever een adviesgesprek?

Bel voor een hypotheekadviesgesprek